Actie

Actie = jouw Actieplan

De training van Pestpectief is leerzaam, eenvoudig en leuk. Belangrijk is dat je straks de concreet opgedane kennis en vaardigheden toepast in de praktijk. Samen zetten we een actieplan op. Daarmee vergroot jij niet alleen je kennis, maar leer je ook nog hoe je effectief kunt handelen.

 

Data analyse

Alles wat je doet tijdens de training van Pestpectief, leggen we vast. Zo analyseren we direct waarop jij jezelf nog kunt ontwikkelen. Denk daarbij aan welke pestsignalen je herkent, maar ook welke nog aan je voorbij gaan. Liggen je sterke punten in fysieke signalen of meer in verbale signalen? Pestpectief geeft jouw een statistische analyse mee van de cijfers, in de vorm van grafieken en tabellen. Op basis van jouw resultaten, ontvang je van Anton Horeweg tips en tricks om daar concreet mee aan de slag te gaan.

 

Actieplan persoonlijk

Tijdens de online training maak je een diepe reflectie over hoe jij tegen pestsignalen aankijkt. Rijmen jouw visie en handelswijze met die van je medecursisten en expert Anton Horeweg? Daarnaast kijken we of er opvallende signalen zijn ten opzichte van je collega’s.

 

Hoe denk je zelf dat je score is? Hoe denken jouw collega’s daarover? En wat zeggen de statistieken? Gezamenlijk, onder begeleiding, gaan jullie na hoe je jezelf als professional verder kunt ontwikkelt om pesten effectiever tegen te gaan. Hierin gebruiken we situaties uit het verleden, die nu nog steeds spelen.

 

Zitten jullie als team op één lijn in de aanpak van pesten en wat zijn de gevolgen daarvan? Past jouw persoonlijke aanpak binnen het pestprotocol van de school? Alle opvallende zaken en actiepunten noteer je als actiepunt. Het actieplan geldt als takenlijst voor in jouw klaslokaal. Wat ga jij concreet doen met de opgedane kennis, om jouw klas nog leuker en veiliger te maken?

 

Samen naar een betere toekomst

Na acht weken nemen wij contact met je op. Tijdens dit gesprek gaan we na of jij voldoende handvatten hebt gekregen om proactief met je actiepunten aan de slag te gaan? Waar nodig zorgen wij voor extra hulp en ondersteunende documenten

Tijd voor actie!

Call Now Button