Bestel

Service

Service staat bij ons voorop! Onze trainers staan voor je klaar om een anti-pesttraining te verzorgen en begeleiden. Doe je dat liever zelfstandig? Geen enkel probleem. We bieden ook de mogelijkheid om je van afstand te ondersteunen via een live verbinding. Daarnaast bieden we je de optie om gerenommeerd gedragsexpert Anton Horeweg bij het leerproces te betrekken. De opties zijn als volgt:

  • Begeleiding op locatie door een trainer van Pestpectief
  • Begeleiding op locatie door een trainer van Pestpectief en Anton Horeweg
  • Mogelijkheid tot zelfstandig trainen met ondersteuning op afstand

 

Pestpectief vindt het belangrijk dat je tot nieuwe inzichten komt dankzij onze training. Is dit achteraf niet het geval? Dan ontvang je van ons het volledig geïnvesteerde bedrag terug.

 

Datum

Kies een of meerdere trainingsdatums. Voor grotere groepen komen we graag nog een keer terug, zodat iedereen evenveel aandacht ontvangt tijdens hun eigen sessie.

 

Deelnemers

Kies het gewenste aantal deelnemers voor de training. Hoe meer mensen tegelijkertijd de training volgen, hoe meer ze van elkaar leren. Iedere deelnemer ontvangt een eigen VR-bril voor de training, zodat iedereen met en van elkaar leert.

 

Met begeleiding

Ons advies is om een trainer van Pestpectief het proces te laten begeleiden. Een ervaren trainer op het gebied van pesten komt langs met het bestelde aantal VR-brillen; een geschikte internetverbinding en eventueel met laptops tegen een meerprijs. De trainer begeleidt de deelnemers tijdens de VR-ervaring; online training; resultaten en het reflectiemoment.

 

Zonder begeleiding

Liever geen ervaren trainer op locatie? Volg onze training zelfstandig via een handleiding en bijgeleverde discussie kaders. Deze training op afstand bestaat uit gespreksonderwerpen en discussiepunten, gebaseerd op casussen vanuit het werkveld.

Ben jij er klaar voor?

Call Now Button