COVID-19

Hoe gaat pestpectief om met COVID-19?

Pestpectief volgt te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Dit houdt in dat alle cursisten en trainers de gepaste afstand van 1,5 meter van elkaar bewaren, extra aandacht wordt besteed aan de hygiëne en van te voren een gezondheidscheck wordt gehouden.

Headsets

Onze Virtual Reality headsets en controllers worden voor en na de training behandeld met desinfectie. Ook worden worden de headsets voorzien van verwisselbare gezichtcovers.

Locatie

Wanneer de locatie zich niet leent tot het hanteren van de gestelde richtlijnen met een complete groep, kan er ook gekozen worden om de groep op te splitsen in kleinere groepjes. Er kan dan worden gerouleerd. Eventueel is het mogelijk om headsets mee naar huis te nemen, zodat de betreffende cursisten thuis kunnen trainen.

Online omgeving

Ook kan er worden gekozen om de volledige training in een online omgeving te volgen met WEB-VR (virtual reality omgeving in je browser)  en discussiegroepen op Zoom, Whereby of Skype.

Pestpectief volledig online

Vanwege het aanhoudende COVID-19 virus is ook Pestpectief genoodzaakt geweest om te innoveren en opzoek te gaan naar manieren om de anti-pesttraining te kunnen blijven geven. Eén van deze innovaties is het ontwikkelen van een WEB-VR versie van de training. Dit stelt je in staat om thuis, achter de computer alle lessen te volgen zoals je dat ook zou doen met een VR headset in een groep. Je behandeldt dezelfde situaties en scenario. Het enige verschil hierin is dat je dit doet op een ‘plat scherm’ in tegenstelling tot een VR headset.

Hoe kan ik Pestpectief inzetten op mijn school of opleiding?

Call Now Button