Home/Over ons/Anton Horeweg

Anton Horeweg

Medewerker Pestpectief

Buitensluiten

Anton Horeweg is gedragsspecialist (M SEN) en heeft al meer dan 35 jaar ervaring als leraar in het basisonderwijs. Hij is een erkend expert op het gebied van gedragsproblemen en zijn boeken zijn op veel hogescholen in Nederland en Vlaanderen verplicht. Hij heeft daarnaast zitting in diverse expertteams en is veelgevraagd spreker op scholen en congressen.

Pestpectief heeft al sinds het begin de handen ineengeslagen met Anton Horeweg. Anton voorziet onze training van pedagogische onderbouwing vanuit zijn verschillende studies en ervaringen uit het onderwijs.

Anton Horeweg-

Nieuw: Unieke training met Anton horeweg

Naast het leveren van waardevolle input voor onze training is Anton Horeweg ook via Pestpectief te boeken voor een training. Anton komt dan zelf samen met één van onze trainers langs om op jouw school een training te komen geven. Anton zal er met zijn expertise voor zorgen dat je een unieke leerzame training krijgt. Tevens is er de optie om voor elke deelnemer een gratis exemplaar van Anton’s boek te verzorgen. Neem contact op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE

De boeken van Anton Horeweg

Gedragsproblemen in de klas in het voortgezet onderwijs

Zorgplicht en passend onderwijs spelen ook in het voortgezet onderwijs een belangrijke rol. Daarom schreef Anton Horeweg een speciaal voor het vo aangepaste versie van zijn succesvolle boek Gedragsproblemen in de klas.

MEER OVER DIT BOEK
Handboek gedrag op school – Complete set

In deze uitgebreide en zeer gedegen onderbouwde gedragsreeks gaat Anton in op alle mogelijke vormen en oorzaken van storend gedrag in de klas, en wat de leerkracht eraan kan doen om dit gedrag te voorkomen of te verhelpen.

MEER OVER DIT BOEK