Try-out

Vraag nu een gratis try-out aan!

Met een try-out is het mogelijk om de training van Pestpectief gratis en vrijblijvend uit te proberen. Hiermee kunnen negen studenten en één lesgevend docent een verkorte trainingsmodule volgen. Dit biedt een goede indruk van de training en is geheel kosteloos. Vraag nu een try-out aan via het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Aanvraagformulier try-out

Hoe ziet een try-out eruit?

De try-out is bedoeld voor negen studenten aan de opleiding onderwijsassistent of de pabo en één lesgevend docent van dezelfde opleiding. Wij regelen de benodigde software, lesstof en de VR-brillen. De datum stellen we in overleg vast, waarna een trainer van Pestpectief langskomt om de training te verzorgen.

Wat heb je nodig voor een try-out?

Wij komen de try-out op locatie verzorgen. Hiervoor is het belangrijk dat er een aparte ruimte beschikbaar is zodat er ongestoord geleerd en gediscussieerd kan worden. Verder heeft iedere deelnemer aan de try-out een eigen laptop of computer nodig. De onderwijsinstelling dient zorg te dragen voor deze voorwaarden.

Wat kost een try-out?

De try-out is geheel gratis en vrijblijvend. Laat ons weten wanneer je wilt trainen en samen plannen we een geschikt moment voor jouw klas.