VR-Training

Virtual reality training tegen pestgedrag in het onderwijs

Leer omgaan met pestgedrag en krijg inzicht in je eigen optreden tegen pesten! Wij bieden (aankomend) docenten een interactieve virtual reality training. Met onze training plaats je jezelf in een virtuele klas waarin de leerlingen elkaar soms pesten en de docent hiermee om moet leren gaan. Virtual reality biedt de kans om in een veilige omgeving te oefenen hoe je om moet gaan met pestgedrag in de klas. Geen saaie lessen, maar een interactieve training die nuttig, leuk en leerzaam is!

De belangrijkste voordelen van onze vr-training zijn:

  • Met virtual reality kunnen leraren oefenen in levensechte situaties;
  • Fouten maken mag, er kunnen geen kinderen beschadigd raken;
  • Onze vr-training is actief én interactief: geen saaie blokuren maar leuk leren;
  • Door de situatie te ervaren vanuit de ogen van leerlingen krijgen docenten nieuwe inzichten;
  • Onze training is ontwikkeld in samenwerking met erkend expert Anton Horeweg;
  • De training kan deels zelf op maat worden gemaakt, zodat het naadloos binnen het curriculum past;

Voorbeelden van onze vr training

Bekijk hier voorbeelden lees meer over onze virtual reality training in een onderwijssetting.

Naadloos passend binnen het curriculum

Door onze managementtool kan inhoud van de training worden aangepast. Hiermee past de vr training naadloos binnen het onderwijscurriculum van de opleiding.

Probeer onze training gratis uit

Het is mogelijk om onze training gratis en vrijblijvend uit te proberen op locatie. Wij komen langs op locatie en geven een verkorte trainingsmodule. Direct onze training afnemen kan uiteraard ook.

GRATIS TRY-OUT AANVRAGEN
BEKIJK LICENTIE PAKKETTEN
GRATIS TRY-OUT AANVRAGEN
BEKIJK LICENTIE PAKKETTEN

Trainingen

VR training voor MBO onderwijsassistent

Een onderwijsassistent kan een grote impact hebben op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Pestgedrag kan ook een grote impact hebben. Het hiermee leren omgaan kan van grote waarde zijn voor het curriculum van deze opleiding. Onze VR-training biedt aankomende onderwijsassistenten de optimale voorbereiding op pestgedrag in de klas.

VR training voor de PABO

De leerkracht van morgen geeft niet alleen maar les. Hij of zij moet ook in staat kunnen zijn om een positief leerklimaat te scheppen waarin iedere leerling zich fijn voelt. Pestgedrag heeft veel impact en daarom is het heel belangrijk dat hier op de PABO aandacht aan wordt besteed. Met onze VR training is de leraar van morgen klaar om optimaal om te gaan met pestgedrag in de klas.